Talvi ALE + Ilmainen toimitus Crocsilla - jopa 30% alennusta!

Jopa 30% alennuksia normaalihinnoista suuressa Crocs-talvialessa! Kiirehdi, sillä nämä loistavat alennukset ovat voimassa vain niin kauan kuin varastoa riittää. Eikä tässä vielä kaikki, sillä nyt on Crocseilla myös ilmainen toimitus kaikille yli 20 euron tilauksille! Ilmainen toimitus on voimassa vain 06.1.2013 asti, joten kannattaa olla nopea! P>

Suosituimmat tuotteet


Crocs Sale

 

Tarjouksia:

Men's LoPro Leather Sneaker
Men's LoPro Leather SneakerÄärettömän tyylikäs nykyaikainen tennari. LoPro Leather Sneaker kenkä on matala ja virtaviivainen. Joustava nahkapäällinen sopii saumattomasti sekä arkeen että juhlaan.

Normaali hinta €89,95 Vain €62,97

All Cast Duck Lux Boot Men
All Cast Duck Lux Boot MenWeather changes…your shoes don’t have to. Introducing the luxury version of our AllCast Duck Boot. You get extra warmth and water-resistance, with premium leather, sealed seams, water-resistant uppers, and a full Sherpa lining for warmth. All that, plus still light enough to wear all day. The duck boots that feel like sneakers!

Normaali hinta €159,95 Vain €119,96

Girls' Berryessa Suede Buckle Boot
Girls' Berryessa Suede Buckle BootYlellisyyttä ja käytännöllisyyttä samassa paketissa. Kengän päällinen on paksua ja todella kevyttä ja helppohoitoista Croslite™-materiaalia. Varsi aitoa mokkaa. Hauska, tyylikäs malli ja taattua Crocs mukavuutta jaloillesi.

Normaali hinta €84,95 Vain €63,71

Creative Crocs Mater™ & Finn McMissile™ Race into Action Clog
Creative Crocs Mater™ & Finn McMissile™ Race into Action ClogLapset haluavat pitää hauskaa. Cars2™ tyyliin suunnitellut Mater™ & Finn McMissile™ kengät sopivat juuri siihen tarkoitukseen. Kevyt ja hauska malli takaa klassisen Crocs mukavuuden.

Normaali hinta €34,95 Vain €26,21

Kids’ Crocband™ II.5 Cars® Gust Boot Lightning McQueen™
Kids’ Crocband™ II.5 Cars® Gust Boot Lightning McQueen™Lisää vauhtia? Sano vain kuinka paljon! Gust Boots saappaissa on leveä suuaukko, joten lasten on helppo pukea ja riisua ne itse alta aikayksikön. Jännittävä Lightning McQueen™ kuviointi. Crocband™ Gust Boot saappaan pohja on valmistettu lapsen jalkaan sopivasta todella mukavasta Croslite™-materiaalista. Päällinen on lämmintä nailonia.

Normaali hinta €59,95 Vain €41,97

Men’s LoPro Slip-on Sneakers
Men’s LoPro Slip-on SneakersUusi virtaviivaisempi tennari. Helposti puettavat malli, jonka matala välipohja ja ulkopohja luovat sulavan vaikutelman. Klassinen ja Crocs kengille tunnusomaisesti uskomattoman kevyt.

Normaali hinta €84,95 Vain €63,71

Greeley
GreeleyLumiset kelit? Miesten Greeley-saappaat jalassasi voit todeta “Ei hätää!” Pörröinen vuori pitää varpaasi kuivina ja täysin Croslite™-materiaalista valmistettu kuori varmistaa vedenkestävyyden. Kumipohja tarjoaa paremman pidon ja tukevuuden, jotta voit kävellä talvellakin juuri niin kuin haluat.

Normaali hinta €89,95 Vain €67,46

Waveseeker Waves Slip-on
Waveseeker Waves Slip-onA tidal wave of comfort and style. Our Waveseeker collection is perfect for beach and warm-weather style with innovative stretchy uppers that dry quick. They’re like board shorts for your feet!

Normaali hinta €64,95 Vain €38,97